Koloseum.org

O nama

Tvrtka Koloseum osnovana je 19. veljače 2007. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja bodybuilding i fitness opreme utemeljena na iskustvu vrhunskih bodybuildera na ovim prostorima: Žarka Stojića i Miroslava Levaka.

Njihovo dugogodišnje iskustvo u vježbanju na spravama više vrhunskih proizvođača, rezultiralo je dizajnom bodybuilding i fitness opreme ”KOLOSEUM”, prepoznatljive kvalitete i izgleda, primjerene za vrhunske sportaše i rekreativce.

Dugogodišnje iskustvo bavljenja natjecateljskim bodybuildingom stručnjaci u našem pogonu uspješno koriste i danas pri unapređivanju i razvijanju bodybuilding i fitness opreme.

Vlasnik tvrtke koloseum, koja se bavi proizvodnjom profi sprava za vjezbanje, počeo je s treninzima vrlo rano u 12-oj godini života.

Često je bio prisiljen improvizirati i usavršavati vježbe koje je vidio na filmu ili u časopisima, tu počinju prvi koraci ka ozbiljnom vježbanju i dizajnu svoje linije sprava. Motiv je našao u filmu ROCKY 3 gdje se po prvi puta susreće sa velikim mišićima Sylvester Stalonea, big Laurence Tureauda mr.T. (Lang) I Carla Weathersa (Apollo).

To je bio motiv za prvi odlazak u GYM gdje upoznaje svog dugogodišnjeg prijatelja, tad državnog prvaka do 75kg Igora Ljubića koji Miroslavu Levaku piše prvu dijetu i pomaže oko prvih priprema. Nakon toga upoznaje svog budućeg trenera i mentora prof. Žarka Sojića višestrukog prvaka ex Yugoslavije koji je ujedno i pokretač priče oko same proizvodnje sprava.

Nakon toga M.L. se istaknuo radom u Hrvatskom body building savezu te organizirao 3 natjecanja u svom rodnom gradu Bjelovaru i tri puta postao državnim prvakom u kategoriji do 90kg, jednom vice prvak svijeta u Kopru iza Duška Mađarovića te osvojio Beograd open do 90 kg 2008, (prvo natjecanje te vrste nakon rata).

Body buildingom se aktivno bavio 12 godina. M.L. je vježbanje na raznim spravama te i dugogodišnje iskustvo pretočio u proizvodnju vlastite linije sprava, koju danas možete koristiti u mnogim GYM-ovima u HR i šire, tu su i mnoga poznanstva s ljudima iz svijeta profesionalnog sporta koji su također utkali po neku ideju u novu liniju sprava KOLOSEUM!

Žarko Stojić, Mario Mlinarić, Miloš Šarčev, Mustafa Mohamed, Regina Da Silva samo su neki od bliskih suradnika i prijatelja vlasnika Miroslava Levaka.

Mnogi domaći natjecatelji su svojim neposrednim zapažanjima isto tako pomogli razvoju sprava koje danas uspješno proizvodimo.

Ovo su neke slike vlasnika sa natjecanja i druženja:

Kovani namještaj Indira

Proizvodnja kovanog namještaja za interijere i eksterijere.

Pogledaj

Naše proizvode odabrali su

Mirko Cro Cop Filipović

Naš najpoznatiji borac mješovitih borilačkih vještina odabrao je naše sprave prepoznavši kvalitetu naše opreme i dizajna.

Mario Mlinarić

Guinnessov rekorder i kondicijski trener Mirka Filipovića opremio je Core Gym spravama Koloseum.

Igor Ljubić

Prvak u kategoriji do 85kg, napisao je prvu dijetu Miroslavu i pomogao mu u prvim pripremama.

Natjecatelji

Miloš Šarčev, Mustafa Mohammad, Regina da Silva i mnogi drugi.